ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

Το Αντιαιρετικό γραφείο της Ι.Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης έχει συσταθεί το 1985 και εδρεύει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σερρών. Υπεύθυνος Πρωτοπρ. Κωνσταντίνος Μαλάκος.
Επίσης Λειτουργεί στον ίδιο χώρο το Αντιαιρετικό φροντιστήριο στο οποίο διδάσκουν ο Σταυρ. Οικ. Ανδρέας Γκατζέλης και ο κ.Νικόλαος Ματθαίος, θεολόγος.
Το Αντιαιρετικό Γραφείο εκδίδει κατά καιρούς σχετικά βιβλία, φυλλάδια και φεϊγ-βολάν, τα οποία μοιράζονται στους πιστούς.
Διοργανώνονται ομιλίες και ημερίδες.
Γίνονται εξορμήσεις σε ενορίες της πόλεως των Σερρών και σε χωριά όπως επίσης και ενημερώσεις και συζητήσεις με όσους έχουν σχετικά ενδιαφέροντα.
Τηλ. 2321056967 Φαξ 2321023436


ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ...ένα διαχρονικό αγκάθι


 ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ- ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

 
 
  

 “ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ” Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΣΚΟΠΙΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ”

 
  

 Αιρέσεις- Μαγεία, Σατανισμός, Αποκρυφισμός, Εσωτερισμός

 
  

   


 

ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
29η Ιουνίου

Σήμερα η Εκκλησία γιορτάζει την μνήμη των δύο μεγάλων και πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Ο Πέτρος είναι ο ψαράς, που ακολούθησε τον Χριστό και τον αγάπησε πιότερο απ' όλους τους Αποστόλους. Ο Παύλος είναι ο φοβερός διώκτης που έγινε κήρυκας του Ευαγγελίου και κοπίασε περισσότερο απ' όλους τους Αποστόλους. Στην Καινή Διαθήκη έχομε δέκα τέσσερις επιστολές του Παύλου και δύο του Πέτρου, δέκα έξη στο σύνολο ασάλευτες πέτρες, του οικοδομήματος της Εκκλησίας. Από τις επιστολές του αγίου Παύλου ας θυμηθούμε τούτο μόνο, που είναι ένας χαιρετισμός και μια ευχή προς τους χριστιανούς· "αδελφοί, χαίρετε, καταρτίζεσθε, παρακαλείσθε, το αυτό φρονείτε, ειρηνεύετε και ο Θεός της αγάπης και της ειρήνης έσται μεθ' υμών". Κι από τα λόγια του αγίου Πέτρου ας επαναλάβωμε την μεγάλη του ομολογία· Κύριε, "συ ει ο Χριστός ο υιός του θεού του ζώντος".

ΡΑΔΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ 99,2 FM

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ