ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

Το Αντιαιρετικό γραφείο της Ι.Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης έχει συσταθεί το 1985 και εδρεύει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σερρών. Υπεύθυνος Πρωτοπρ. Κωνσταντίνος Μαλάκος.
Επίσης Λειτουργεί στον ίδιο χώρο το Αντιαιρετικό φροντιστήριο στο οποίο διδάσκουν ο Σταυρ. Οικ. Ανδρέας Γκατζέλης και ο κ.Νικόλαος Ματθαίος, θεολόγος.
Το Αντιαιρετικό Γραφείο εκδίδει κατά καιρούς σχετικά βιβλία, φυλλάδια και φεϊγ-βολάν, τα οποία μοιράζονται στους πιστούς.
Διοργανώνονται ομιλίες και ημερίδες.
Γίνονται εξορμήσεις σε ενορίες της πόλεως των Σερρών και σε χωριά όπως επίσης και ενημερώσεις και συζητήσεις με όσους έχουν σχετικά ενδιαφέροντα.
Τηλ. 2321056967 Φαξ 2321023436


ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ...ένα διαχρονικό αγκάθι


 ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ- ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

 
 
  

 “ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ” Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΣΚΟΠΙΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ”

 
  

 Αιρέσεις- Μαγεία, Σατανισμός, Αποκρυφισμός, Εσωτερισμός

 
  

   


 

ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
23η Αυγούστου

Σήμερα η Εκκλησία γιορτάζει την μνήμη του αγίου Καλλινίκου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως. Η ιστορία διασώζει το εξής περιστατικό μεταξύ του Πατριάρχου Καλλινίκου και του Αυτοκράτορος. Ο Αυτοκράτωρ ζήτησε από τον Πατριάρχη να διαβάση μια ευχή για να γκρεμίσουν μία εκκλησία, που στον τόπο της ήθελαν να χτίσουν μια βρύση. Ο Πατριάρχης του είπε πως δεν υπάρχουν ευχές για να κρεμίζωνται οι εκκλησίες, παρά μόνο για να χτίζωνται. Ο Αυτοκράτωρ όμως επέμενε και τότε ο Πατριάρχης, αντί για άλλη ευχή, είπε· "Δόξα τω Θεώ ανεχομένω...". Οι άνθρωποι ερχόμαστε σε τούτη τη ζωή για να χτίζουμε και όχι να γκρεμίζουμε, "εις οικοδομήν και ουκ εις καθαίρεσιν", όπως λέει ο Αποστολος Παύλος. Μόνο επειδή ανέχεται ο Θεός, μερικοί γκρεμίζουν τη ζωή των ανθρώπων και ξεθεμελιώνουν το πρόσωπο της γης με τη μάταιη καύχηση πως θα το ξαναχτίσουν καλύτερο. "Δόξα τω Θεώ ανεχομένω..."

ΡΑΔΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ 99,2 FM

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ