ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

Το Αντιαιρετικό γραφείο της Ι.Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης έχει συσταθεί το 1985 και εδρεύει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σερρών. Υπεύθυνος Πρωτοπρ. Κωνσταντίνος Μαλάκος.
Επίσης Λειτουργεί στον ίδιο χώρο το Αντιαιρετικό φροντιστήριο στο οποίο διδάσκουν ο Σταυρ. Οικ. Ανδρέας Γκατζέλης και ο κ.Νικόλαος Ματθαίος, θεολόγος.
Το Αντιαιρετικό Γραφείο εκδίδει κατά καιρούς σχετικά βιβλία, φυλλάδια και φεϊγ-βολάν, τα οποία μοιράζονται στους πιστούς.
Διοργανώνονται ομιλίες και ημερίδες.
Γίνονται εξορμήσεις σε ενορίες της πόλεως των Σερρών και σε χωριά όπως επίσης και ενημερώσεις και συζητήσεις με όσους έχουν σχετικά ενδιαφέροντα.
Τηλ. 2321056967 Φαξ 2321023436


ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ...ένα διαχρονικό αγκάθι


 ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ- ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

 
 
  

 “ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ” Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΣΚΟΠΙΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ”

 
  

 Αιρέσεις- Μαγεία, Σατανισμός, Αποκρυφισμός, Εσωτερισμός

 
  

   


 

ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
25η Μαΐου

Η μνήμη των ανθρώπων πάντα είν' ευλαβής όχι μόνον απέναντι των ιερών προσώπων, αλλά και απέναντι των γεγονότων που συνδέονται με τα ιερά πρόσωπα. Ο θάνατος των Αγίων, οι ευεργεσίες των κι όταν εζούσαν κι όταν απέθαναν, τα θαύματα με τα οποία εδόξασαν τον Θεό, και τους εδόξασεν ο Θεός, "είτε δια ζωής, είτε δια θανάτου", όλα είναι υπόθεση ιερή, για να τα θυμάται η Εκκλησία· έτσι και τον Θεό δοξάζει και τους Αγίους τιμά και τους πιστούς διδάσκει. Η τρίτη εύρεση της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, την ανάμνηση της οποίας επιτελεί σήμερα η Εκκλησία, είναι ένα τέτοιο γεγονός άξιο μνείας, που επιτυχημένα εκφράζει τη σημασία του στο τροπάριο της σημερινής γιορτής. "Ως θείον θησαύρισμα εγκεκρυμμένον τη γη, Χριστός απεκάλυψε την κεφαλήν σου ημίν, Προφήτα και Πρόδρομε...". Θησαύρισμα και πλούτος των πιστών είναι τα ιερά λείψανα των Αγίων.

ΡΑΔΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ 99,2 FM

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ